Sommarfrågor till Alva Orrenvade

Sommaren är här och många av er kanske redan hunnit gå på semester. Vi på Elins Esplanad gillar att bjuda på lokal inspiration och bra tips för en härlig sommar. Därför har vi ställt ett par sommarfrågor till några av de skaraborgare som inspirerar oss allra mest. Först ut är medieprofilen och influencern Alva Orrenvade. Alva är bosatt i Skövde, har medverkat i flera TV-produktioner och är mycket aktiv på sociala medier samt driver en välbesökt blogg.

Hej Alva! Vad roligt att du vill svara på våra frågor. Vi kör igång direkt!

Sommarens…

…hetaste trend:
Sommarens hetaste trend enligt mig är skira plagg i puderrosa toner, gärna med volang. Allt från toppar till blusar och klänningar. Rosa är dessutom en av mina favoritfärger, den piggar upp vilken garderob som helst.

…mest prioriterade köp:
Absolut en snygg bikini! Det finns ett helt hav med bikinis i butikerna nu, så det är bara att börja leta. Jag har kikat på Gina Tricot, Cubus, HM, Stadium, Lindex, KappAhl, ja, you name it, och har hittat mycket snyggt och köpte en knallrosa bikini som jag älskar.…beauty-måste:
Mitt älskade Glow Kit från Anastasia – jag använder ”ultimate glow”. Metalliska och skimrande highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster både i ansiktet och p kroppen. Glow är något jag inte klarar mig utan!…favoritplagg:
Det måste vara någon av mina blommiga, romantiska klänningar. Extra kul tycker jag det är att blommigt är en av sommarens hetaste trender…läsning:
Jag uppdaterar mig alltid med nyheter via olika appar i mobilen. Jag gillar dessutom att läsa Skövde Nyheter och få koll lokalt.

…viktigaste pryl:
Brun utan sol!  Jag har inte riktigt tid att sola och då är BUS en bra genväg till solkysst hy. Det vill jag ha under sommarhalvåret.

…smultronställe:
Här i Skaraborg är det Moster Elins i Hjo. Ett mysigt glasscafé som ligger i hamnen. Där älskar jag att vara på sommaren.

…godaste mat:

En saftig, grillad köttbit från charkdisken på ICA Maxi tillsammans med  grönsaker, sötpotatispommes och bearnaisesås. Ja, ni hör själva… Det riktigt vattnas i munnen haha!


…bästa känsla:

Helt klart att åka utomlands. Jag älskar känslan när man sitter och väntar på att flyget ska lyfta. I sommar har jag resor till Italien och Franska Rivieran inplanerade.. Det ska bli fantastiskt härligt!

Tack Alva och ha en riktigt fin sommar!

Här följer ni Alva: 

Snapchat: alvaorrenvade
6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>