Karin – ny butikschef på Stadium

Karin, som tidigare arbetet som butikschef på Cubus har bytt jobb och butik! Nu är hon nämligen butikschef på Stadium här på Elins Esplanad. Vi passade på att byta några ord med Karin när hon varit på plats på Stadium en vecka.

Hej Karin – stort grattis till nya arbetet! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns helt fantastiskt. Det är väldigt spännande och mycket nytt att lära sig. Mycket är såklart samma som på Cubus, men samtidigt helt olika. Här är det betydligt mer av allt – mer varor, mer personal, mer ansvar. Jag kommer hem från jobbet glad, upprymd och helt slut haha.

Vad roligt. Hur kom det sig att du bytte från Cubus till Stadium?
Av en ren tillfällighet såg jag att tjänsten som butikschef på Stadium fanns ledig och jag blev väldigt nyfiken. Jag har jobbat på Cubus sedan vi öppnade på Elins Esplanad för nio år sedan och jag kände mig redo för nya utmaningar. Jag mailade regionchefen på Stadium som kom förbi redan dagen efter – och på den vägen är det!

Hur skiljer sig jobbet åt, förutom att det är mer av allt?
Det är mycket nytt att lära sig. På Stadium efterfrågar kunderna mer expertis och mer spetskunskap av oss som arbetar i butiken. Personlig service är väldigt viktigt och jag måste lära mig allt om våra produkter för att kunna rekommendera bästa möjliga alternativ till våra kunder. Det finns även mycket fler märken – både vårt interna märke och många externa. Det är mycket att sätta sig in i helt enkelt. Men det känns fantastiskt att komma in i det här arbetslaget – mina kollegor är fantastiskt duktiga!

Vad har du för ambitioner och mål?
Mitt första mål är att komma in i arbetet så snatt som möjligt. Sedan är det självklart att driva en GRYM butik och vinna ”Årets butik 2018” helt klart!

Tack för pratstunden Karin. Så härligt att ha dig kvar här på Elins Esplanad och lycka till med nya tjänsten!
Tack! Det känns fantastiskt att vara kvar på Elins Esplanad. Här finns en sån härlig familjär känsla – det är bäst!

Välkommen förbi Elins Esplanad för att uppleva bästa känslan samt passa på att kika in på Stadium hos Karin och gänget!

 

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>