Möt Jenny – ny butikschef på H&M

Gänget på H&M har fått en ny butikschef – Jenny. Jenny kommer tidigare från H&M-butiken i Lidköping och axlade rollen som butikschef här på Elins Esplanad för några veckor sedan. Vi kikade in på H&M för att hälsa välkommen och byta några ord med henne :)

Hej Jenny och välkommen till Elins Esplanad! Hur känns det? 
– Tack! Det känns jätteroligt och som en fantastiskt möjlighet. Jag trivdes väldigt bra i Lidköping, men eftersom jag pendlat dit i nio år härifrån kändes det roligt att få den här tjänsten. Och nu börjar jag komma in i arbetet riktigt bra här, det är härligt.

Är det mycket som skiljer sig åt, butiker emellan?
– En del är det allt. Mycket är såklart likt, men du driver din butik efter dina förutsättningar. Den största skillnaden tycker jag är att lära känna våra kunder och veta vad de vill ha och efterfrågar för varor. Skövdekunden skiljer sig lite från Lidköpingskunden – det tycker jag är en spännande utmaning.

Vad är din roll som butikschef?
– Det är att lägga en bra grund för arbetet och ha övergripande ansvar för driften av butiken. Jag tar emot varor, packar, hänger upp och hänger om i butiken som alla andra i arbetslaget, men det är även mitt ansvar att säkerställa att arbetet flyter på så bra som möjligt. Både för dagen och för veckan. Jag har analyserar veckan som varit och lägger upp arbetet efter de förutsättningar vi har. Det är väldigt roligt!

Haha, vi tänkte just fråga det – vad är roligast med ditt arbete? :)
– Det är att få ett kvitto på att det vi gör i butiken fungerar bra och att mitt arbete är uppskattat. Jag tycker att det är fantastiskt att möta nöjda kunder. Sen älskar jag att jobba och jobbar gärna helg, allt för att ha möjlighet att möta så många av våra kunder som möjligt.

Vilken tycker du är den höstens snyggast trend?
– Det finns mycket snyggt, men jag gillar det vi fick in i veckan extra mycket. Trenden kallar vi ”glam tailoring” och består av kaxiga plagg i olika material och roliga detaljer. Jag gillar när plaggen är något udda och sticker ut. Det är roligt med trenden som är nu då det matchas kaxigt – metall, läder, päls, glitter och accentfärger. Så snyggt!

Avslutningsvis – vilken är din bästa känsla?
– Det är känslan jag har på måndag morgon. Då känner jag att världen ligger framför mina fötter och jag är peppad på veckan! Det finns inget som slår den :)

Tack Jenny – och återigen – välkommen hit till Elins Esplanad!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>