Apotek Hjärtat är nominerade till Årets Butik i Skövde!

Hurra för Apotek Hjärtat som nominerats till ”Årets Butik i Skövde 2017”! Vi passade på att ställa några frågor till Apotek Hjärtats butikschef Carina när vi kikade in i butiken för att gratulera efter de mottagit de glädjande beskedet om nomineringen.

Hej Carina – grattis till nomineringen! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns fantastiskt. Jag tycker att det är så roligt att mina medarbetare blir uppmärksammade på det här sättet. De gör ett toppenjobb i butiken.

Varför tror du att ni blivit nominerade till Årets butik?
På grund av vår serviceinriktade personalstyrka som alltid gör sitt yttersta, vilket ger oss nöjda kunder. Vi brukar få mycket fina ord från våra besökare och många kunder säger att de är nöjda med bemötande och service här hos oss. Sedan har vi stans bästa öppettider för apotek, en nyrenoverad och toppmodern butik och ett brett utbud av produkter. Det är säkert en lyckad kombination av alltihop.

Vad skulle det betyda för er om ni vann?
Otroligt mycket! Vi har satsat hårt på vår butik de senaste åren med nybyggnation, utökad service och tillgänglighet till våra kunder. Även ett gediget trivselarbete och extra resurser till mina medarbetare. Det skulle vara ett fint kvitto på det jobbet vi tillsammans lägger ner här i butiken och vi skulle fira med en stor fest!

Tack Carina! Återigen – grattis till nomineringen, hela gänget på Hjärtat, och ett STORT lycka till från alla oss på Elins Esplanad!

Ni kan vara med och rösta fram Apotek Hjärtat till Årets butik! Röstningen pågår till och med 5 oktober och vinnaren presenteras på Näringslivsgalan 12 oktober. Här hittar ni omröstningen: https://kampanj.nwt.se/sla-formular/rosta-pa-arets-butik-i-skovde/

 

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>