Wayne’s Coffee har vunnit pris!

John och gänget på Wayne’s Coffée har mottagit ett fint pris: Guldkoppen!

Guldkoppen är ett pris instiftat av kedjan Wayne’s och delas ut till någon som under året utmärkt sig extra mycket. Enligt motiveringen har John mycket framgångsrikt drivit Wayne’s här på Elins Esplanad med hjälp av sin gedigna erfarenhet, sin duktiga och serviceinriktade medarbetare och sitt förbättringsarbete.

John själv berättar:
– Ombyggnationen av caféet här på Elins Esplanad har varit fantastisk för oss. Vi har fördubblat vår omsättning under året, vilket är väldigt roligt. Vi är noga med bra service och utvecklar hela tiden vårt sortiment. Dessutom är Andreas är en outstanding barista som gör en café latte som är i världsklass. Även öriga medarbetare i teamet är jätteduktiga. Allt är bidragande orsaker till att vi vann – vi har en bra helhet helt enkelt.

Nu har John siktet inställt frammåt. I början av nästa år anordnas nämligen en gala i Stockholm där Sveriges bästa franchisekedjor och butiker ska prisas.

– Det är en dröm att vinna pris även där, säger John. Vi har en god vinstchans och Wayne’s Coffée är erkänt duktiga som kedja.

Vad har ni för mål framöver?
– Att driva ett ännu bättre café här på Elins Esplanad. Vi vill gärna växa ännu mer! Caféet är alltid fullt av gäster och vi har storslagna planer för framtiden. Sen ska vi öppna ett nytt Wayne’s i Jönköping också berättar John. Det är ett mycket spännande projekt.

Vad spännande det låter! Stort grattis igen hela gänget. Vi på Elins Esplanad är så stolta över er och ert fina café!

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>