Tillsammans ska vi besegra cancer

I oktober varje år uppmärksammas Rosa bandet och insamlingen till cancerfonden. Många av våra butiker säljer varor till förmån för insamlingen vilket vi tycker är fantastiskt. Här har vi samlat ett gäng tips på sånt du kan köpa och samtidigt stödja Rosa bandet och cancerfondens arbete i kampen mot cancer.

Årets Rosa band är designat av Efva Attling och köps hos Ica Maxi, Lindex och Apotek Hjärtat.


Lindex har fler varor i butiken som ger pengar till cancerforskningen. Underkläder, shoppingkassar och ett jättefint armband med en rosa kristall bland annat.

På Wayne´s Coffée kan du fika för livet. Fler av produkterna skänker nämligen en del av priset – kaffet till exempel! :)


På Skopunkten och DinSko finns rosa skopåsar och Rosa bandet som skosnöre – så fyndigt. Även rosa dojor, så snyggt!

Ica Maxi har som vanligt butiken fylld av Rosa varor. Både mat och annat – här blommor och sallad.


På Apotek Hjärtat kan du förutom att köpa rosa bandet, även hitta ett helt bord med olika rosa varor som alla ger 2 kr styck till Rosa bandet.


Albrekts Guld har ett fint hänge i form av ett rosa band till halsband och armband.

Vi på Elins Esplanad tycker att det är fantastiskt att se vilket engegemang som finns bland våra butiker. Tillsammans besegrar vi cancer!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>