Intervju: Christina Löfgren och Albert Aguilar

Förra veckan vann Elins Esplanads centrumledare Christina och centrumchef Albert priset Årets Förvaltare på Newsecgalan 2017.

Hej på er! Stort grattis till utmärkelsen! Varför tror ni att ni vann?

Albert: För att vi har en underbar och trevlig galleria. Vi jobbar hela tiden för att upplevelsen här ska vara så bra som möjligt.

Christina: För att vi under många års tid har förvaltat och varit måna om vårt köpcenter. Sen är det många olika faktorer som bidrar. Vi är lyhörda och engagerade och har skapat en god stämning i gallerian. Vi tar till vara på både mjuka och hårda värden. Det är viktigt.

Processed with VSCO with av4 preset

En del kanske undrar vilka Newsec är, kan ni berätta?

Albert: Newsec är vår arbetsgivare samt norra Europas största förvaltningsbolag. Vi hjälper fastighetsägare att förvalta fastigheter i alla branscher.

Christina: Vi kan även lägga till att Newsec är ett svenskt bolag. Vi har vuxit jättemycket de senaste åren vilket är roligt.

Vad betyder det för er att få en sådan här utmärkelse?

Albert: Det är jätteroligt att bli uppmärksammad och veta att vi göra något rätt. Inte bara från våra kunders perspektiv utan även från vår arbetsgivaren.

Christina: Det är självklart alltid roligt och motiverande att få uppmärksamhet.

Elins Esplanad vann tidigare i år även utmärkelsen Årets Citygalleria, vilket är jätteroligt! Vad tänker ni om det?

Albert: Jag tycker att det är sporrande att jobba vidare både med små och stora projekt. Många gånger är det de små detaljerna som gör att man förbättrar helhetsupplevelsen.

Christina: Jag tänker att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.

Elins Esplanad är Skaraborgs största besöksmål med 3,6 miljoner besökare årligen. Vad tror ni att det beror på?

Albert: Jag tror att utbudet av butiker samt engagerade butiksmedarbetare är en bidragande faktor.

Christina: Tillgängligheten i form av generösa öppettider och gratis parkering bidrar också. Jag får ofta höra att vi har ett bra bemötandet här på Elins Esplanad. Det är många som trivs här och trivsel skapar ett bra klimat.

Elins Esplanad bygger ut under 2018. Vad har ni för förhoppningar kring det?

Albert: Vi hoppas att det kommer göra att våra besökare i ännu högre grad hittar vad de söker.

Christina: Jag håller med, vi behöver ett större utbud och fler valmöjligheter då jag vet att det är efterfrågat. Utbyggnaden kommer att bli ett jättelyft.

Slutligen. Vad tror ni är framtidens galleria? 

Albert: Jag tror att gallerian blir ännu mer av en mötesplats. Mer matupplevelser och ännu bättre service till besökarna.

Christina: Jag håller med, framtidens galleria består av ännu fler upplevelser.

Tack och grattis igen!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>