Trendig träning hos Stadium

Januari kan vara den månad då flest människor tar nya tag med sin träning :) Det kan även vara läge att ta nya tag i träningsgarderoben så vi kikade in på Stadium för att spana in utbudet av träningskläder och för att byta några ord med Maria som har koll på det här med trender.

Hej Maria. Kan du beskriva årets träningsnyheter?
– Absolut! Vi ser att de dova och ljusa färgerna gäller även den här säsongen. Mycket ljusrosa, blått, grått och mönstrat. Det är verkligen ett jättesnyggt träningsmode just nu. Vi ser även nya, spännande material – bland annat mesh. Så coolt! Det är fortfarande tights som gäller, men det vi ser är att topparna är cropped – alltså korta. Bra både på gymmet och löpspåret.

Hur är det med träningsskor?
– Färgerna går igen även på skosidan, men även klassiska färger som vitt och svart är såklart populärt. Vi har även fått in riktigt snygga sneakers. När jag såg dem drabbades jag av en akut längtan efter våren haha.

Vilka märken är populära? 
– Sett till träningskläder är Soc väldigt populärt. Jag skulle säga att det är för att det är väldigt snygg design för ett bra pris. Sen är Nike och Adidas alltid väldigt efterfrågat. Vi ser inga tecken sportiga trenden då man även klär sig i träningskläder som tights och sneakers skulle mattas. Snarare tvärt om. Det tycker vi såklart är kul. Det fins inget snyggare än sportmodet!

Tack Maria! Välkomna förbi Stadium för att spana in säsongens nyheter. 

 

3

One thought on “Trendig träning hos Stadium

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>