Vinnarintervju: Årets Säljare – Daniel på Stadium

Vid Elins Esplanad Awards i januari vann Daniel på Stadium pris som Årets Säljare. Vi passade på ett prata lite med Daniel om vinsten och vad han ser fram emot under 2018.

Grattis till det priset Årets Säljare! Hur känns det?
 
Det känns underbart! Om jag var en glad person tidigare blev jag ännu gladare över att få ta emot detta underbar pris haha.
 


Vad roligt! Mycket välförtjänt vill vi mena. Vad betyder det för dig att få ett sånt här pris?

Att få ta emot ett pris som årets säljare för Elins Esplanad värmer otroligt mycket. Jag brinner för kundmöten och att kunna ge dem det lilla extra! Efter det här går jag med ett ännu större leende på läpparna hr i butiken.

Vad härligt! Vad är det roligaste med ditt jobb? 
Det roligaste är att ingen dag är den andra lik. Det är full rulle från öppning till stängning minst sagt vilket passar mig bra. Här på Stadium är vi ett glatt gäng och det förgyller mina dagar än mer. Och våra kunde såklart – alla som kommer n i butiken och söker upp en för att få hjälp, av just mig. Det värmer! Allt tillsammans gör att jag går till och från jobbet med ett stort leende på läpparna.

Vart får du din sprudlande energi ifrån?
Haha, det är många som undrar det. Men jag mår så bra av att skratta så jag väljer att göra det så ofta jag kan. Och det fina med ett skratt är att det  ofta smittar av sig vilket gör att jag får skratt tillbaka. Min familj och mina vänner fyller min med skratt och glädje.

Vad tycker du är bäst med Elins Esplanad?
Jag tycker att det är att det är lätt och smidigt att ta sig hit. Och att Elins Esplanad har något att erbjuda alla. Sen tycker jag öppettiderna är fantastiska att som kund kunna besöka oss i lugn och ro. Det är viktigt!

Vad ser du fram emot 2018?
Först och främst – mitt årliga uppdrag att åka upp till Sälen för att jobba med Vasaloppet.  När jag kommer hem där ifrån är det snart vår och dags för allt som har med våren att göra i butiken. Som alla vårskor ill exempel. Och sen  mest av allt – utbyggnationen av Elins Esplanad och våra första sex nya butiksgrannar. Det ska bli så spännande!

Tack Daniel och återigen – stort grattis!

 
3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>