Vinnarintervju: Sofia på Cervera

Vid Elins Esplanad Awards i januari vann Sofia på Cervera pris som Årets sociala medieprofil. Sofia är ett återkommande ansikte i våra sociala medier. Hon har bland annat både dukat för fest, snackat trender samt slagit visningsrekord på YouTube. Jomenvisst! Spana in videon HÄR!

Grattis till vinsten Sofia! Hur känns det?
Jätteroligt! Att få det här priset gjorde mig både stolt och taggad att bli ännu bättre på att komma med idéer inför nästa år.

Vad roligt! Du är verkligen en idéspruta. Har det nått att göra med ditt jobb som visual merchandiser kanske?
Så kan det vara. Jag älskar att vara kreativ och får ständigt nya idéer. I butiken tycker jag det är väldigt roligt att inspirera våra kunder och lyfta fram vårt fantastiska sortiment – det gör jag gärna på sociala medier också. Allt som är kreativt och kräver lite eftertanke är roligt tycker jag.

Har du fått några reaktioner på filmerna du varit med i? 
Ja en del. En rolig historia kring det var jag faktiskt med om nu i veckan. Eftersom jag tycker att paketinslagning är så roligt ville jag ha lite inspiration kring nya inslagningar. Så jag gick in på YouTube – där finns massor av inspiration – och skrev in paketinslagning i sökfältet. Och vad kom upp som första träff tror ni? Videon från Elins Esplanad där jag visar just paketinslagning. Haha, då blev jag lite chockad. 23.000 visningar. Det visste jag inte om!

Haha vad roligt! Men du är ju grym Sofia, både på paketinslagning, framför kameran och i din roll i butiken. Sista frågan: vad ser du fram emot 2018?
Massor! Dels att bli ännu bättre på idéer som jag sagt. Sen se jag väldigt mycket fram emot utbyggnationen av Elins Esplanad! Att centrat växer och blir ännu bättre och att vi får fler butiksgrannar. Det är en så härlig och familjär känsla i huset och jag ser fram emot att få ännu fler kollegor här på Elins Esplanad. Det blir toppen tänker jag!

Det ser vi också fram emot :) Tack för pratstunden och grattis återigen Sofia!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>