Sara, ny butikschef på Life

Vi på Elins Esplanad gillar när vi får se nya ansikten bland våra medarbetare på esplanaden. Ett sådant är Sarah på Life. Vi kikade in i butiken för att prata med Sarah som nyligen axlat ansvaret som butikschef. Häng på!

Hej Sarah! Grattis till nya tjänsten – hur känns det?
Tack så mycket! Det känns väldigt bra och fortfarande lite ovant.  Jag har inte varit på Life jättelänge, ca ett och ett halvt år. Men det känns fantastiskt roligt att få den här tjänsten. Det är verkligen en av de finaste grejerna med Life som kedja – chansen är din om du visar att du vill ha den.

Vad är roligast med ditt jobb?
Mycket är roligt. Men absolut trevligast tycker jag det är med kundmöten. Vi har en så spännande kundgrupp här på Life. En del kommer in och är nyfikna på vårt sortiment, då är det roligt att få tipsa och guida till riktigt bra produkter. Andra är väldigt pålästa och då blir det ett helt annat möte. Det är en spännande kombination.

Det låter utvecklande. Måste man ha god produktkännedom i din roll? 
Ja. Det har varit mycket att lära sig. Varje  produkt kräver separata utbildningar så det går snabbt att räkna ut att det var en del att gå igenom och lära sig haha. Sen testar vi mycket själva och utvärderar från våra egna erfarenheter. Det är det bästa såklart, att själv veta hur det känns och kunna berätta för kunden hur jag har upplevt produkten. Sen är det såklart olika i olika kroppar och ur olika perspektiv. Men det känns alltid bäst att själv ha testat och veta vad man rekommenderar.

Avslutningsvis – vilken är din bästa känsla?
Det är att göra våra kunder nöjda. Att märka att kunden verkligen uppskattat produkten jag tipsat om och kommer tillbaka Det är fint!

Tack Sarah och återigen – grattis till nya tjänsten!

Är du nyfiken på Life’s breda sortiment av hälsokostprodukter är du varmt välkommen in till Sarah med kollegor. Vi lovar att ni kommer hitta många spännande och bra grejer på hyllorna!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>