Intervju: Pawel, ny butikschef på Blomsterlandet

Gänget på Blomsterlandet har fått en ny butikschef – Pawel. Vi tittade in i butiken för att hälsa välkommen och byta några ord.

Hej Pawel och välkommen till oss på Elins Esplanad! Hur känns det?
– Tack så mycket! Det känns väldigt bra. Jag är på rätt plats helt klart!

Vad roligt! Vad har du gjort tidigare?
– Innan jag började här på Blomsterlandet var jag försäljningschef på en stor trädgårdshandel i Örebro, så jag kommer från samma bransch. Det var jätteroligt det också. Skillnaden var att där hade jag bara ansvar för det kommersiella, som kampanjer och inköp. Men eftersom jag gillar att ha personalansvar också sökte jag mig hit. Jag har alltid uppskattat den biten – så det var mitt mål att arbeta så igen.

Vilken känns som den största utmaningen med ditt nya jobb?
– Jag ser det som mål att ha en trevlig och bra butik där våra kunder trivs och gillar att handla. Även att fortsätta stärka teamet av medarbetare här i butiken, att vi alla ska ha samma mål, må bra och kunna möta våra kunder på allra bästa sätt.

Det låter toppen. Kan du beskriva en vanlig dag här i butiken?
– Eftersom jag gillar struktur kommer jag in till butiken tidigt. Direkt på morgonen går jag en butiksrunda och checkar av min priolista. Jag går igenom vad vi har gjort, vad vi har kvar och sätter prioritet på de olika uppgifterna. Därefter tar jag hand om leveranser och varuplock.

Efter det börjar den roligaste delen av mitt jobb – butiken öppnar och jag får chans att möta våra kunder. Jag älskar säljbiten i butiksjobbet – det är det som är kärnan i det hela. Service är viktigt för mig och det jag brinner mest för!

Vad är aktuellt i butiken just nu?
– Just nu håller vi på att bygga upp vår utegård för säsongen. Våren är vår mest hektiska tid och det är mycket som ska fixas inför utesäsongen. Nästa vecka hoppas jag att vi har lite varor ute, om vädret är med oss, vilket jag innerligt hoppas. Nu vill vi ha sol och värme haha!

Ja verkningen, vi håller med! Avslutningsvis: vilken är din bästa känsla?
Haha! Får jag bara välja en? Det är omöjligt för mig. Jag är en positiv person som känner glädje av det mesta. Men kanske känslan av att den minsta grej kan fylla mig med glädje? Det är härligt tycker jag!

Det låter sannerligen som en fin känsla. Tack för pratstunden Pawel och återigen – välkommen till oss på Elins Esplanad! Kika gärna förbi gänget på Blomsterlandet för att få en försmak av våren. Nu är vi snart där – i planteringstider och ljumma vindar!

4

One thought on “Intervju: Pawel, ny butikschef på Blomsterlandet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>