Cassels tipsar: Nytt från Saint Tropez

Här på Elins Esplanad är nog Cassels den butik med absolut störst utbud av kläder för alla åldrar och stilar. Ett av deras mest populära märken är Saint Tropez.

Saint Tropes gör stilrena plagg, i luftiga material – alltid med en härlig touch av Rivieran. Visst låter det härligt ;) Nu har de fått in många sommarnyheter i butiken och vi spanade in säsongens favoriter.


Underbart mönstrad blus i ljusrosa och en minst lika underbar omlottklänning i hallonrött. Blusen bär du snyggt till denim. Kanske med en kjol som på bilden. Klänningen passar både till fest och vardag. 100% sommarfeeling på båda plaggen. Najs!


En festfavorit är den här ljusrosa klänningen med spetsdetaljer. Supersnygg på och passar till student, examen, dop, bröllop ja – you name it!


I kollektionen finns både basplagg och mer vågade plagg. Den här småblommiga volangklänningen med blå bas tyckte vi var galet snygg. Perfekt på fest när det blir lite kyligare mot kvällen.


En annan favorit var den här blommig blusen med så snygg rygg. Finns även i mörkt. Passar galet bra ihop med ett par rosa byxor. Japp, även det finns i kollektionen. Såklart!


Varmt välkomna in på Cassels för att hitta dina egna favorite ur kollektionen!

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>