Bilder från vår invigning!

Igår var det äntligen dags för invigning av vår nya galleriadel! Som vi längtat efter denna högtidliga och spännande stund!

Invigningen började med tal av vår nuvarande centrumchef Albert Aguilar. Därefter talade Patrik Sörnell från vår fastighetsägare Eurocommercial och sist upp på scen var Peter Yström, tillträdande centrumchef här på Elins Esplanad.

Att det känns fantastiskt att göra den här satsningen för Elins Esplanad och Skövde, samt att så många vill komma hit till Elins Esplanad, var gemensamt tema hos alla talare.


Och många var det sannerligen som kom till vår invigning. Köerna ringlade sig långa innan representanter från våra sex nya hyresgäster – Espresso House, Jack & Jones, Vero Moda, 3, Chili & Wok samt Nikita Hair tillsammans klippte bandet och vår nya galleriadel förklarades öppen med konfettiregn.För att välkomna våra besökare fanns även Lilla Elin på plats. Lilla Elin är vår maskot som ni från och med nu kan stifta bekantskap med i gallerian. Till att börja med är hon här under invigningshelgen för att kalasa tillsammans med oss.


På plats fanns även en trollkarl som spred magisk stämning i gallerian.


På vår nya restaurang Chili & Wok kunde våra besökare avnjuta god mat i fantastiska lokaler. De 100 första matgästerna fick även var sin goodiebag av restaurangen.

– Det var en väldigt lyckad premiärkväll, låter medarbetarna på Chili & Wok hälsa.
Även på Vero Moda var premiären lyckad. Massor av glada kunder passade på att shoppa, kika runt och njuta av den sprillans nya butiken fylld av höstens trendplagg och fina erbjudanden. Härlig stämning hela kvällen!


På Nikita Hair passade många på att både klippa och styla sig kvällen till ära. Frisörstolarna stod inte tomma en minut och många passade även på att införskaffa sig bra hårprodukter till fantastiska premiärpriser.
Vårt nya café Espresso House hade fullt upp att servera högklassigt kaffe, fika och mat hela kvällen. Många valde att vila benen efter en hel kvälls premiärshopping i caféets mysiga lokaler.
På Jack & Jones var kvällen fantastiskt lyckad. Många av våra besökare har efterfrågat ett bredare sortiment av herrkläder på esplanaden och vi är så glada att välkomna Jack & Jones till vårt team. Det här känns toppen!


Gänget på 3 firade premiären med bland annat halva priset på alla mobiltillbehör – ett populärt erbjudande minst sagt! Butiken var hela kvällen full av besökare och stämningen på topp.Bland våra besökare fanns våra grymma ambassadörer Sandra Haglund, Jessica Holmberg, Emilia Gardell och Jenny Angerfelt.

– Jag gillar verkligen den nya stilen i gallerian och ser fram emot ännu fler butiker framöver och att den äldre delen får ett lyft till den här inredningen. Det är fantastiskt snyggt! menade Jenny, när vi pratade med henne.

– Jag håller med! Det är jättefint, tyckte Emilia som även häpnar över den mängd besökare som kommit till Elins Esplanad under kvällen. Så roligt att se hur många som kommer hit och upplever den här nya känslan!


Några som arbetade hela kvällen med att sprida ytterligare en fantastisk känsla i gallerian var vårt härliga Eventgäng. De stod för trolleri, lyckohjul, ballongdjur och mycket mer.Ett stort, stort tack till alla våra besökare, vår fastighetsägare Eurocommercial, våra nya hyresgäster, alla inblandade i etapp ett av vår expansion och samtliga butiksmedarbetare i gallerian! Tillsammans har vi gjort det möjligt att uppleva en ny känsla på Elins Esplanad.

Nu ser vi fram emot en fortsatt fantastisk invigningshelg – varmt välkomna!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>