Intervju: Malin Sävstam

Tisdag 16/10 kommer författaren och inspiratören Malin Sävstam till oss på Elins Esplanad för att föreläsa för alla våra medarbetare. Rubriken på föreläsningen är ”Ett bra kundbemötande börjar alltid med dig själv”. Syftet är att utveckla och inspirera alla oss som jobbar på Esplanaden.

 

 

Hej Malin! Vad roligt att du kommer till oss! Vad är syftet med föreläsningen?
– Hej! Syftet är att alla som arbetar på Elins Esplanad känner och förstår:
  • Att man själv är herre i sitt egna liv
  • Att det inte är någon annan som kommer ”fixa” till mitt liv
  • Att balans, harmoni och lycka inte kommer utifrån utan inifrån
  • Att jag måste BÖRJA MED MIG SJÄLV
  • Att alla möten – alla relationer börjar med mig själv
Vad vill du att deltagarna ska ha med sig för känsla efter föreläsningen?
– Jag önskar att de som jobbar på Elins Esplanad ska få perspektiv till sitt eget och andras liv. Jag blir också jätte glad om de genom att de kanske ser på sig själva med lite snällare glasögon också kan se på sin omgivning med lite snällare glasögon. Känslan av att jag har mer inom mig än jag tror – och att jag klarar mer än jag tror.

 

Hur tror du att det kommer förbättra våra besökares känsla av Elins Esplanad?
– Besökarna kommer möta gladare, mer närvarande och än mer motiverade representanter från Elins Esplanad. De kommer känna att på Elins Esplanad möter man ärlighet. Där finns det folk jag kan lita på.

 

3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>