Inspiration: Jack&Jones

Vi på Elins Esplanad älskar inspiration! Därför bjöd vi häromveckan upp våra klädbutiker till vår fotostudio för att fota höstiga outfits. Nu har turen kommit till Jack&Jones.

Elin som är butikschef på Jack&Jones satte ihop en höstig look som modellen Adrian fick visa.

 

 

Adrian bär en ullkappa som finns i flera olika färger, även med tweedrutor. Under har han en jeanskjorta och en ”long line” t-shirt, det vill säga en t-shirt i lite längre modell. Jeansen är Liam skinny jeans, en mycket populär modell. Bootsen är även de från Jack&Jones.

 

 

– Vad gäller ytterplagg ser mycket rockar i höst, säger butikschef Elin. Något annat som är populärt är täckväst under rocken för en snygg lager på lager-look.

Andra trender Elin nämner är stickade tröjor med kragar, polotröjor och tweedbrallor i rutigt och enfärgat. Färgmässigt ser vi mycket grönt, vinrött och kamelfärgat. Överlag är det mycket färg hösten 2018, vilket låter som en härlig trend tycker vi på Elins Esplanad.

Tack Elin och Adrian!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>