Inspiration: Höstmode från Cassels

Under förra veckan var Amanda från Cassels uppe i vår fotostudio. Amanda hade satt ihop två snygga höstlooks från butikens höstkollektioner. På Cassels hittas många olika varumärken och möjligheterna att kombinera är närmast oändliga.

 

 

Den första outfiten som Amanda visade beskrev hon som lite festligare. Blusen är från Only och byxorna är i skinnimitation från Vero Moda. Till detta bär Amanda en petrolfärgad fuskpäls från Saint Tropez.

– Det här skulle jag vilja ha på mig fest. Byxorna är supersnygga och väldig sköna då det är mycket stretch i dom. Sen gillar jag jackan väldigt mycket. Vi har många färgade pälsjackor i butiken just nu. Allt från rosa och gul, till blå och svart. Det är väldigt trendigt med fuskpäls i höst.

Look nummer två är för de något kallare dagarna. Amanda bär här en kort täckjacka från butikens eget märke Jyothi. Jackan finns i fler färger och är en av butikens storsäljare.

 


 

– Det är en väldigt populär jackmodell. Den är klassisk och passar alla tillfällen, vilket såklart är toppen.

Mössa, vantar och halsduk som Amanda bär är från Dotted Blue och finns även dom i fler färger.

Välkommen in till Cassels!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>