Intervju Elin Jack&Jones

Vi har träffat Elin, butikschef på Jack&Jones hos oss på Elins Esplanad.

Hej Elin! Berätta om din arbetsroll?

Svar: Hej! Som butikschef har jag ansvar för all planering och drift av butiken. Min roll handlar också om att utbilda mina kollegor, sätta upp mål och följa upp dessa.

Hur ser en vanlig dag ut?

Svar: När jag kommer till jobbet på morgonen börjar jag med att förbereda och planera dagen. Sen tar jag emot nya varor, fyller på i butiken, byter outfits på våra skyltdockor och möter våra kunder. Jag tycker att det är jättekul att möta människor! Extra roligt är det när någon går utanför sin comfort zone, vågar testa nytt och kanske går hem med en ny outfit.

Vad roligast med ditt jobb?

Svar: Det är mycket som är roligt! Jag brinner extra för att utveckla och lyfta andra. Det är härligt att se mina kollegor nå sina mål.

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?

Svar: Hm… Att inte tappa motivation tror jag. Att alltid kämpa och hålla alla som jobbar i vår butik peppade och motiverade.

Kan du beskriva er butik?

Svar: Jag vill att Jack&Jones här på Elins Esplanad ska ge en välkomnande känsla. Att man alltid får ett glatt välkomnande när man kommer in här samt en bra service. Vi har något som passar för alla stilar, allt från baskläder till kostym.

Vilken är den vanligaste frågan ni får från kunder?

Svar: Förutom vanliga frågor om storlekar är det många som vill ha hjälp att hitta bra jeans, något vi också säljer absolut mest av.

Är det något kunderna inte vet som de borde veta? 

Svar: Då skulle jag vilja lyfta att vi har mycket dressat, det vill säga kostym, chinos och skjortor. Det tycker jag att man ska spana in hos oss på Jack&Jones.

Toppen! Tack Elin :)

5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>