Intervju, Ebba

Vi har träffat Ebba Isacsson, populära Instagrammare och bloggare från Skövde.

Hej Ebba! Vad roligt att träffa dig! Berätta gärna lite om dig själv, vem är du?

Svar: Hej! Jag heter som sagt Ebba och jag är uppväxt här i Skövde. Jag fyller 23 år i år. Min familj består av mamma, pappa och storasyster som jobbar här på Elins Esplanad. Jag gillar sociala medier, att fota och redigera bilder.

Du har över 7000 följare på Instagram, vad är din framgångsfaktor?

Svar: Min nisch är träning och hälsa och jag tro att många berörs av just mat och träning. Hälsotrenden har varit populär länge. Jag fokuserar mycket på att man inte behöver gå på en diet och att man inte behöver offra så mycket för att må bra.

Hur startade allt?

Svar: När jag drog igång min hälsoresa ville jag ha inspiration. Därför drog jag igång utmaningen 100 träningspass på 100 dagar. Det kunde vara en promenad, gym eller kanske en löptur med övningar. Jag motiverades av det och började dela med mig på sociala medier. Jag uppdaterade Instagram frekvent och började få fler följare. Detta uppmärksammades av tidningen Må Bra vilket var väldigt kul.

Hur länge har du Instagrammat?

Svar: Aktivt sedan juni 2017. Jag började på 500 följare och samma höst hade jag nått 1000. Förra året gick det jättebra och nu har jag över 7200 följare.

Du bloggar också, hur länge har du gjort det?

Svar: Sedan hösten 2017. Det började med att jag bloggade om tips på träningskläder och sedan fortsatte det. Bloggen är en bra komplement till Instagram, där skriva jag mer och längre (här hittar ni Ebbas blogg).

Vilken är din favoritträningsform?

Svar: Min favorit är nog styrka och kondition blandat. Jag kan inte påstå att det är kul att springa 6 kilometer men det känns skönt efteråt haha! Känner jag mig inte taggad tränar jag bara styrka istället.

Har du någon strategi kring dina sociala medier?

Svar: Mitt innehåll är en blandning mellan det estetiska i bilden och att väva in vad jag får som önskningar från mina följare. Jag vill gärna bjuda på innehåll som mina följare vill ha. En bild på en kaffe säger inte så mycket, men ger jag något mer och bjuder på något personligt märker jag engagemang direkt.

Vad är ditt mål med dina sociala medier?

Svar: Mitt mål är att kunna jobba med sociala medier, jag vet inte hur ännu men det är vad jag tycker är roligt.

Vilken är din favoritbutik på Elins Esplanad?

Svar: Jag går ofta till VeroModa och H&M.

Vilken är din bästa känsla?

Svar: Bästa känslan för mig är när jag bryr mig om mig själv. När jag ägnar tid åt mig själv i form av träning eller relax, ta ett bad eller bara stressa av och koppla bort all prestation. Det ger mig ny energi.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>