Ica Maxi Skövde, vinnare av årets kassazon!

I torsdags mottog det här fanatiska gänget från Ica Maxi Skövde priset ”Årets Kassazon” på Dagligvarugalan i Blå Hallen i Stockholm.

Sandra, Mikaela, Evelina, Marlene och Catarina mottog priset vid Dagligvarugalan

Vi träffade Marlene, kassachef på Ica Maxi för att prata mer om utmärkelsen.

Stort Grattis Marlene! Hur känns det?
Svar: Det känns fantastiskt! Jag är så stolt över hela kassagänget som alla har bidragit till den här utmärkelsen. Det är fint att vårt arbete för kundbemötande, en fin butik och en effektiv kassazon uppmärksammas.

Varför tror du att ni vann?
Svar: Dels mina medarbetares engagemang och glädje. Dels också för att vi precis byggt om och förnyat vår kassalinje så att den följer framtidens shoppingbeteende. Vi har exempelvis utökat scanningsstationerna – från 6 till 10. Nu går det mycket fortare att checka ut.

Hur ser framtiden ut för kassalinjer, enligt dig?
Svar: Jag tror på snabb, effektiv utcheckning där kunden får göra mycket själv. Det vill man ofta idag. Mindre köer och högre personlig service när det behövs.


”Personalens engagemang och välfyllda hyllor driver den här butikens ständigt ökande försäljning i kassalinjen. Med stenkoll på helheten och en instäling att hela kassazonen, inklusive självskanningen, är lika viktig för att driva försäljning har man skapat goda förutsättningar för att utses till segrare i kategorin Årets Kassazon 2019. ”

– Juryns motivering till priset Årets Kassazon

Vad är roligast med ditt jobb?

Svar: Att möta våra fantastiska kunder helt klart. Ger du ett bra bemötande får du så mycket tillbaka – det är härligt! 

Tack så mycket Marlene och återigen – stort grattis!

2

One thought on “Ica Maxi Skövde, vinnare av årets kassazon!

  1. Sandra!! En av dem mest trevligaste människor jag någonsin träffat som sitter i en kassa! Alltid så glad och trevlig! Tack, du får mig att tycka ännu mer om ICA

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>