Retail Academy med Olof Röhlander: Verklig motivation och arbetslust!

Igår var det dags för Retail Academy för medarbetarna på Elins Esplanad. Retail Academy är ett inspirations- och fortbildningsprojekt initierat av vår fastighetsägare Eurocommercial Properties. Mycket givande och uppskattat och hölls som vanligt på Ten Lanes här i Skövde med frukostservering.

Bra är det nya bäst säger Olof Röhlander

Föreläsningen vi lyssnade till igår hölls av Olof Röhlander, som vi tidigare intervjuat. Dagen bjöd på motivation att sträva efter att vara BRA istället för att vara bäst ibland och sämst ibland. Som det lätt blir.

Olof gav även tips och inspiration hur du slutar att jämföra dig med andra och hur du kan se en grupp människors olikheter som en styrka.

För att nå fram till känslan av att BRA är bättre än bäst kan man exempelvis räkna de små segrarna under en dag. Har du flyt med något – kanske hitta nycklarna du letar efter eller grönt ljus precis när du ska gå över gatan – smal win! Då är det lätt att se hur mycket tur du har under en dag snarare än otur.

Att räkna smal wins under en dag är kul och motiverande

Tack för en BRA föreläsning Olof!


1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>