Intervju: Charlotte på Stadium

Vi är så glada att ha ett bekant ansikte tillbaka på Elins Esplanad – nämligen Charlotte. Charlotte jobbade tidigare som butikschef på BR Leksaker innan hon gav sig iväg från Elins Esplanad en sväng – för att sedan komma tillbaka i rollen som butikschef på Stadium.

Välkommen tillbaks till Elins Esplanad Charlotte! Hur känns det?
Svar: Tack så mycket. Det känns fantastisk! Jag älskar att vara här på Elins. Och väldigt roligt att vara del av ett så härligt, energifyllt gäng som på Stadium och att få jobba med många människors passion – en aktiv livsstil. Det passar mig perfekt!

Charlotte, ny butikschef på Stadium

Berätta mer om din roll som butikschef och en dag här på Stadium.
Svar: Absolut! Ingen dag är egentligen den andra lik. Men jag är ute i butiken tillsammans med mina medarbetare och ger service till våra kunder. Utöver det ger jag service och stöttning åt min personalstyrka och ser till att vi har ROLIGT på jobbet. Det är även jag som har ytterst ansvar för att butiken är fin och inspirerande för våra kunder.

Vilka mål har du med ditt arbete?
Svar: Mitt främsta mål är att inspirera människor till en aktiv livsstil. Det är så fint att få vara med och påverka människor att må bra och ha roligt. Ett annat mål är givetvis att ha en butik man vill besöka om och om igen, samt överträffa våra besökares förväntningar.

Avslutningsvis – vilken är din bästa känsla?
Svar: Känslan av att lyckas! När allt klaffar och man märker av den där magiska energin. Vi börjar varje morgon här på Stadium med ett peppmöte i butiken. Vi avslutar med en high five och lyckas vi hålla den känslan vid liv hela dagen är det fantastiskt!

Återigen – välkommen tillbaka till Elins Esplanad Charlotte och välkommen in till Stadium!


3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>