Ica Maxis nypremiär!

Nu börjar Ica Maxis förnyelse blir klar och det är äntligen dags för nypremiär. Torsdag 28/11 är händer massor av festligt i butiken och de har laddat upp med premiärerbjudanden och annat kul!

Redan i veckan har det nya pant- och postrummet öppnat. Du hittar det nu i gången mellan H&M och Clas Ohlson. Panten och posthanteringen har flyttats dels för ge plats åt nya butiker inne den befintliga gallerian – Boligheter kommer nu ta över lokalen där panten tidigare låg – och för att bidra till att köbildningen i galleriagången minskar.

Pant och postrummets nya entré
Nya pantmaskiner
Post och paketdisk

Micke, handlare på Ica Maxi, berättar att planen är att i framtiden att utöka rummet till ett servicerum där provrum för varor köpta på nätet kan finnas. Toppen!

Inne i butiken har samtliga kylar och frysar bytts till nya klimatsmarta med lägre energiförbrukning. Dessutom har hela butiksytan flyttats mer åt vänster för att ge plats åt de tre nya butiker som ska byggas där frys och dricka tidigare låg. De nya butikerna kommer ha sin entré där den gröna väggytan i gallerian idag finns, mitt emot Lekia och Lindex. Frysen hittas i anslutning till kassalinjen.

Nya klimatsmarta kylar
Karta över nya Ica Maxi
Frysavdelningen hittas nu vid kassan – där tidningar och barnavdelningen tidigare låg

Nu när Ica Maxi har nypremiär kan vi på allvar sätta igång med expansionen av Elins Esplanad. Vi vill hälsa er varmt välkomna till ett modernare, klimatsmart och mycket tjusigt Ica Maxi och snart ett ännu härligare Elins Esplanad!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>