Intervju Hemmakväll

I vår öppnar Hemmakväll hos oss på Elins Esplanad. Vi ställde några frågor till Hemmakvälls digitalt ansvariga Camilla.

Hej Camilla! Ni ska öppna en konceptbutik, kan du berätta mer om vad det innebär?

Svar: Hej! En konceptbutik innebär att du får en butiksupplevelse över det vanliga. Vi fyller butiken från golv till tak med allt som är gott, vare sig du gillar sött, salt eller surt. Till dig själv, till någon du tycker om – ja vi har det mesta med fokus på lösgodis, dryck, konfektyr, snacks, glass med mera. Allt du behöver för den perfekta hemmakvällen helt enkelt! Vi älskar godis och det vill vi att du ska få uppleva i vår nya butik.

Camilla, digitalt ansvarig på Hemmakväll.

Vad kan våra besökare förvänta sig av Hemmakväll? 

Svar: Att du alltid kan komma till oss för att få det bästa lösgodiset. Att vi lägger kärlek bakom varje godisbit och silar, vänder och tar hand om godiset. Vi älskar helt enkelt godis och det vill vi ska skina igenom i hela vår butik. Sen kan man förvänta sig att man alltid kan prova något nytt när man kommer till oss. Varje vecka får vi in nyheter och om inte det lockar nog så har vi ett helt sortimentet som vi kallas Taste of the World. Där plockar vi in spännande smaker från hela världen.

Vad ska bli roligast med att öppna på Elins Esplanad? 

Svar: Att vi äntligen får komma tillbaka till Skövde, som vi längtat tillbaka till, i ett köpcentrum som vill uppnå samma sak som oss, det vill säga ”skapa bästa känslan”.

Slutligen, vilket är ditt favoritgodis? 

Svar: S-märken Viol varje dag!

Tack Camilla! Nu ser vi fram emot invigningen av Hemmakväll!

3

3 thoughts on “Intervju Hemmakväll

 1. Hej
  Jag tycker era presentkort är så himla bra då man ska kunna använda dem i alla butiker på Elins. Men då måste ju de funka också. Barnen fick presentkort i julas o skulle handla för dem i leksaksaffären, när vi skulle betala säger hon att de ej funkar än?? Väldigt dåligt tycker ja. Man kanske inte ska sälja dessa innan de börjat fungera i alla butiker? Mvh Ida

  0
  1. Hej Ida! Kul att du gillar våra presentkort, men vad synd att Lekia inte hunnit ansluta sig innan ni ville nyttja det där.
   Varje butik väljer själv om de vill ansluta sig till vår presentkortstjänst – det är inget vi på Elins Esplanad kan ”tvinga” dom till, utan det är en möjlighet som ges. De flesta butiker tycker det är en tjänst som de vill använda sig av. På vår presentkortsmaskin och på vår hemsida står de butiker där kortet fungerar. Lekia kommer under våren förhoppningsvis att ansluta sig till presentkortet – vi vet att de jobbar hårt med det!

   0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>