Intervju Mauricio på 3

I veckan fick vi en pratstund med Mauricio, butikschef på 3 sedan februari.

Hej Mauricio! Vad är det roligaste med ditt jobb?

Svar: Hej! Det roligast är alla kundmöten och att hitta den bästa lösningen för var och en.

Vilken är den största utmaningen i ditt jobb?

Svar: Det är att göra alla kunder nöjda och uppfylla just deras behov. Som butikschef är det också en utmaning att få allt att rulla med scheman, budget och den dagliga driften i butiken.

Vad frågar folk efter mest när de kommer in i butiken?

Svar: En vanlig fråga folk har är vilken som är den bästa telefonen. Det är såklart olika och beroende på vilket behov man har och vilka varumärken man föredrar. En annan fråga som är vanlig är om man kan ringa utomlands. Det kan man. Vi har något som vi kallar för 3världen. Med den tjänsten kan du surfa till samma pris som i Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder.

Finns något du tycker att folk borde veta om 3?

Svar: Att vi har ett jättebra familjeabonnemang kanske? Du kan välja fritt vilka personer eller enheter som du vill lägga till som extra användare till ditt abonnemang. Alla extra användare får ett eget nummer med samtal och SMS/MMS inkluderade och ni delar på surfen som ingår i huvudabonnemanget. Men förutom det vill jag också nämna att 3 nyligen vann pris för bästa teckning i Sverige. Det är vi stolta över!

Kul! Tack Mauricio!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>